Als vaste partner van vele kassenbouwers en telers weten we maar al te goed hoe belangrijk tijdige leveringen zijn. Betrouwbaarheid – gebaseerd op een sterke logistieke organisatie - vormt dan ook één van onze grootste troeven. Wij leveren ‘just in time’ het bestelde tuinbouwglas of polycarbonaat af op de gewenste plaats op de werf. Dankzij onze jarenlange ervaring gebeurt dit in de meest veilige omstandigheden met een minimaal risico op schade.

Wij leveren ‘just in time’….

Dankzij een sterk uitgebouwde logistieke organisatie met een grote overslagcapaciteit, leveren wij het bestelde tuinbouwglas en polycarbonaat op exact het gewenste moment. We zorgen ervoor dat onze leveringen perfect passen in het projectschema van de kassenbouwer en tuinder

…waar u maar wilt

Met onze eigen vrachtwagens – uitgerust met een krachtige kraan – leveren wij eigenhandig op iedere werf in Europa. Modderige terreinen, drukke wegen, over een gracht,… Moeiteloos overbrugt onze kraan een afstand van veertien meter met een last van 1,5 ton. Weinig uitdagingen schrikken onze ervaren medewerkers af. Wij laden uw tuinbouwglas op de meest geschikte plaats af.


Uw tuinbouwglas tot in de kas of serre geleverd

Wij beschikken over een speciale tractor om het tuinbouwglas tot in de kas of serre te leveren. Daarbij plaatsen we het tuinbouwglas al meteen op de juiste locatie, perfect verspreid over de af te werken kas of serre. De houten verpakking nemen we meteen weer mee.

We plaatsen het glas op speciale polystyreenblokken. Deze verhinderen dat het nieuwe glas in de modder zakt, breekt of vervuild raakt.

Naast het voordeel dat wij verantwoordelijk blijven totdat het glas op zijn finale positie staat voor de plaatsing, levert deze extra service voor de kassenbouwer heel wat tijdswinst op.

Deze optie geldt alleen als de serre of kas toegankelijk is voor een tractor van 2,2 meter hoogte en 2,2 meter breedte. De ingang van de kas moet dezelfde breedte hebben en minstens 2,5 meter hoog zijn.


Ook overzeese transporten zijn mogelijk

Wij verschepen en transporteren wereldwijd tuinbouwglas en polycarbonaat. Met het oog op veilige transporten specialiseerden we ons in het vakkundig stouwen van tuinbouwglas en kunststofplaten in alle mogelijke soorten containers. Dankzij onze eigen verpakkingstechnieken en stouwingsmogelijkheden garanderen we dat het tuinbouwglas en kunststofplaten onbeschadigd en veilig op de eindbestemming raakt.


Grote stock voor snelle leveringen na stormschade

Dankzij onze grote stock in verschillende glastypes en kunststofplaten en de hechte relaties met onze leveranciers, helpen wij u graag uit de nood bij stormschade. Zo mag u rekenen op een snelle naservice voor het vervangen van beschadigd of vernield glas. Wij beschikken over eigen opslagcapaciteiten – goed voor 500.000 m² glas of kunststofplaten - op een terrein van 18.000 m².

Menu